Waarom kiezen voor Argos deuren?

Argos Deuren denkt volledig met u mee. Wij zijn het gewend dat onze klanten hoge eisen stellen. Het is onze opdracht om die, waar mogelijk, stuk voor stuk waar te maken. Daaraan merkt u dat Argos Deuren uw specialist is in het topsegment van deuren. Wij leveren de hoogste kwaliteit luxe deuren voor moderne nieuwbouwwoningen, authentieke restauratieprojecten en utiliteitsgebouwen met de juiste functionele en esthetische wensen.

Topsegment van luxe deuren

Argos Deuren is importeur van het topsegment deuren voor luxe woningen en utiliteitsgebouwen, zoals tandartspraktijken, ziekenhuizen, advocatenkantoren en andere professionele organisaties. Ook voor de particuliere markt denken wij mee zodat uw nieuwe deuren precies passen bij de stijl van inrichting van uw woning. U vindt bij ons een ruim assortiment van deuren.

Beste kwaliteit

Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die de hoogste kwaliteit leveren. Dat betekent dat wij u zowel garantie geven op de deuren als op de bijbehorende materialen. Ook de afwerking en montage zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Maatwerk

Ons ruime assortiment is in feite oneindig doordat wij maatwerk leveren. Dat betreft zowel de mogelijkheden om materialen en kleuren te combineren, als wel de optie om deuren kant en klaar te produceren op exact de goede afmetingen. Veel tevreden klanten kunnen u dat bevestigen.

Complete deursystemen

Door een speciale techniek worden uw kozijnen achteraf geplaatst. Daardoor is er nooit extra metselwerk en past het altijd. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect esthetisch resultaat. Bovendien zijn uw deuren direct gebruiksklaar. Schilderen? Is niet nodig, dat is reeds gedaan. Strak in de lak? Dat zijn onze deuren en kozijnen.

Milieubewust en duurzaam

De producten van Argos Deuren worden duurzaam geproduceerd. Alle grondstoffen zijn herbruikbaar, tot aan de verpakking toe. Naast de lange levensduur voor uw nieuwe deuren draagt dit bij aan een beter milieu. Het milieu en de wereld om ons heen vinden wij dan ook erg belangrijk, daarom hebben de deuren het PEFC keurmerk of het FSC keurmerk.

Unieke deuren en kozijnen

Sommige ruimtes of onderdelen van uw bedrijf vragen om specialistische deuren. Wanneer een standaarddeur niet volstaat, dan is Argos deuren uw partner om u een oplossing te leveren. Zo hebben wij onder andere speciale röntgenstralingsbestendige deuren in ons assortiment, die we inmiddels op verschillende locaties hebben geplaatst. Deze speciale röntgendeuren voldoen niet alleen aan alle door de wetgever gestelde eisen op het gebied van veiligheid, maar zijn ook nog eens esthetisch van zeer hoge kwaliteit. Ook als u op zoek bent naar geluidsisolerende deuren voor bijvoorbeeld een geluidsstudio of stilteruimte, bent u bij Argos Deuren ook aan het juiste adres. Neem contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

WAAROM KIEST U VOOR ARGOS DEUREN?

  • Topsegment deuren
  • Op maat gemaakt
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Hoogwaardige afwerking
  • Compleet
  • Ruim assortiment
  • Deskundig advies
  • Milieubewust en duurzaam
  • Oneindige mogelijkheden voor privé- en professioneel gebruik

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om uw wensen en eisen met ons te bespreken. Na een persoonlijk adviesgesprek ontvangt u een offerte op maat, zodat u op uw gemak de beste keus kunt maken voor een stijlvol interieur in uw woning of bedrijf.

error: Content is protected !!