Over Argos Deuren

Argos Deuren is gevestigd in Gorredijk. Wij leveren door heel Nederland en hebben ruime ervaring in het vakgebied. Wij zijn bekend met het leveren en monteren van deuren voor projecten van enkele stuks, tientallen stuks tot honderdtallen. Hierbij verzorgen wij alle zaken die bij een goede levering komen kijken.

Dankzij een goed voorgesprek en een goede voorbereiding, leveren wij steeds precies de binnendeuren die u voor ogen had. Dat leidt keer op keer tot tevreden klanten.

Leverancier van luxe binnendeuren en kozijnen

Als u zich in een luxe of stijlvolle woning bevindt of in een nieuw kantoor van een vooraanstaand bedrijf, dan is de kans groot dat de deuren zijn geleverd door Argos Deuren. Deze deuren onderscheiden zich door hun hoogstaande kwaliteit.

Onze producten treft u aan bij mensen die hoge eisen stellen aan mogelijkheden en afwerking. U kiest voor een compleet product. Uw deur en kozijn zijn volledig op elkaar afgestemd, terwijl alle werkzaamheden aan zowel de deur als het kozijn reeds van te voren zijn uitgevoerd.

Specialist in deuren voor utiliteitsgebouwen

Naast prachtige, luxe uitgevoerde deuren voor de woningbouw is Argos Deuren ook de expert op het gebied van deuren voor utiliteitsbouw. Wij leveren diverse soorten technische deuren, zoals thermische deuren, brandwerende deuren en zelfs röntgendeuren voor ziekenhuizen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht om uw kantoor of praktijk een luxe uitstraling te geven, met bijvoorbeeld luxe eikenhouten deuren, extra hoge deuren tot aan het plafond, paneeldeuren, schuifdeuren. Er is een veelvoud aan mogelijkheden. U kunt rekenen op een persoonlijk advies met een van onze deskundige medewerkers en een ruim assortiment. De details maken het verschil.

Maatwerk

Dankzij ons maatwerk krijgt u altijd deuren die perfect in én bij uw woning of bedrijf passen. Een deur is vaak erg bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijf. Met Argos Deuren weet u zeker dat het hang- en sluitwerk geen sluitpost wordt, maar meerwaarde zal brengen.

PEFC- en FSC®-keurmerk

Duurzaamheid en het milieu spelen een belangrijke rol in het productportfolio van Argos Deuren. Onze producten worden duurzaam geproduceerd. Alle grondstoffen zijn herbruikbaar, tot aan de verpakking toe. Naast de lange levensduur voor uw nieuwe deuren draagt dit bij aan een beter milieu. Het milieu en de wereld om ons heen vinden wij dan ook erg belangrijk, daarom hebben de deuren het PEFC keurmerk of het FSC keurmerk.

PEFC-label

Het PEFC label, staat voor Programm for Endorsement of Forest Certification Schemes. Dit programma erkent de boscertificaten. Oprichting vond plaats in 1991 op initiatief van verschillende boseigenaren uit meerdere landen. Het PEFC is op dit moment ‘s werelds grootste bos-certificatiesysteem, in hectare’s gemeten spreken we over ruim 220 miljoen hectare. Het hout kan worden getraceerd, de herkomst is dus te herleiden.

FSC-label

Bij FSC (Forest Stewardship Council) wordt de keten gecontroleerd van gecertificeerd bos tot de eindgebruiker. De controle’s worden door een onafhankelijke organisatie uitgevoerd. Elke onderneming in de keten (boseigenaar, houtbedrijf, distributeur, etc.) wordt gecontroleerd. Hierna kan men een genummerd chain of custody certificaat verkrijgen en dus producten met een FSC-label verkopen. Bedrijven die over dit certificaat beschikken, vermelden dit op hun facturen.

Advies

Bij de keuze voor nieuwe binnendeuren is het belangrijk om een deur te kiezen die goed past bij het sfeerbeeld wat u voor ogen heeft. Bij onder architectuur gebouwde woningen overlegt u dit vaak al met de architect. Bij een renovatie is het juist belangrijk dat u deuren kiest die goed passen bij de stijl, leeftijd en sfeer van uw woning. Argos Deuren geeft hierbij advies en zorgt daarmee dat uw keuzes leiden tot een nieuwe en sfeervolle woning die voor vele jaren uw thuis zal zijn.